Május első vasárnapja az édesanyák ünnepe

2020.05.03

Isten éltesse az édesanyákat, a nagymamákat, a déd- és ükanyákat! -

Köszönjük, hogy vagytok nekünk!

- Köszönjük, hogy egy kis csokor virágnak is úgy tudtok örülni, mintha egy egész kertészetet vettünk volna meg nektek, és még 3 hét múlva is tutujgatjátok az addigra elfonnyadt virágokat.

- Köszönjük, hogy az összes béna ovis és iskolás anyák napi ajándékunkat őrizgetitek, és porolgatjátok őket minden héten.

- Köszönjük a gyerekkori gyógypuszikat, amivel a kisebb-nagyobb plezúrainkra hoztok enyhítést.

- Köszönjük, hogy a vasárnapi ebédnél legalább háromszor kell szedni mindenből, és közben megy a "szedjetek-vegyetek-egyetek" végtelenített körmondat. Hogy amikor annyit ettél már, hogy lefordulsz a székről, még csak akkor jönnek a sütemények és személyes sértésnek veszitek, ha nem kóstoljuk végig mindegyiket.Távozásnál pedig 3 heti élelmiszer-tartalékot csomagoltok nekünk, és mindent akkurátusan kis zacskókba és szatyrokba rendszereztek, amelyek korábban tökéletesen össze voltak hajtogatva a szekrényben.

- Köszönjük, hogy mi, 40-50-60 éves meglett férfiemberek is nektek, Édesanyáknak csak Palikák, Zolikák és Ferikék maradunk mindörökre.- Köszönjük, hogy az unokákhoz mindig túró rudival és csokival érkeztek, pedig mindig elmondjuk, hogy ne vegyetek nekik édességet.

- Köszönjük az üres SMS üzeneteket, amiket véletlenül küldtök nekünk, mert valamit "elnyomkodtatok a telefonon".

- Köszönjük, hogy néha-néha meséltek olyan időkről, amikor mi még nem voltunk, és így jobban megértjük azt a kort, még jobban megismerünk Titeket és a családot.

- Köszönjük azt a néhány egyszerű mondatot és gondolatot, amivel időről-időre az életben a fontos dolgokra irányítjátok a figyelmünket.

- Köszönjük azokat a mondatokat, amelyek úgy kezdődnek, hogy "Amikor majd Te is ilyen idős leszel..." (...és ahogy idősödünk, egyre több ilyen dolgot értünk meg...)

- És köszönjük nektek az életünket. Hogy vállaltátok azt az édes terhet - akár vészterhes időszakokban is -, amely a megszületésünkkel járt.

- Köszönjük, hogy felneveltetek, köszönjük, hogy vagyunk. A világ legfontosabb teremtményei vagytok!

- És amikor a hamut is csak mamunak mondjátok már, akkor köszönjük, ha hagyjátok, hogy segítsünk egy kicsit majd nektek. Hogy egy kicsit visszaadjunk abból a jóságból, amit Ti adtatok nekünk...

- Köszönjük, hogy vagytok nekünk! Maradjatok ilyenek, pont így szeretünk Benneteket.

Ui.: Nézz be Facebook és Instagram oldalunkra is! Tetszikelj, kövess be, írd meg véleményed!