A Villa színes élete képekben

Kövesd a Pál Villát Instagramon és Facebookon is!

Ezúttal post it matricára került a vélemény a Nagy Véleményfalunkra. Köszönjük a kedves szavakat! Gyere, próbáld ki Te is a perfect szállást! :)

Köszönjük az újabb 10 pontos értékelést szállás.hu-n foglalt Vendégeinknek. Gyere, tölts el nálunk Te is pár napot vagy akár csak egyetlen éjszakát! Nem fogsz csalódni!

Nyár

2022.08.16

Nyári pompájában a kert. Hűsölhetsz a hintaágyban az árnyákban, vagy napozhatsz a napozó ágyakon. A madár csicsergés nem hallatszódik a képen, úgyhogy gyere el személyesen meghallgatni, pihenni.

Ma: éjszakai fürdőzés a Kecskeméti Fürdőben. Nemsokára kapunyitás!

Köszönjük a szívhez szóló szavakat! Ezért már érdemes nap, mint nap felkelni!

Köszönjük, KissTisztítás a kárpittisztítást! Újra tisztán ragyognak a székek, és a fotel is makulátlan lett Ha kárpittisztításra van szükségetek, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.

Minden apartmanunkban teljes értékű konyhával várunk Benneteket. Készülhet a reggeli rántotta, az esti virsli vagy a bundáskenyér.

Világbajnok lett a flekken-kolbi kombó Gyertek Ti is husit grillezni, kolbászt sütni vagy bográcsozni. A Villa vendégeinek ingyenes a használata.

9,8/10

2022.06.28

9,8 ponton állunk Vendégeink szerint, akik a szállás.hu-n foglaltak. Köszönjük a magas pontokat és a kedves szavakat. Mindent megteszünk, hogy megtartsuk a magas színvonalat!

Újra megtelt Véleményfalunk. Köszönjük a kedves szavakat és a vicces rajzokat. Mindent megörökítettünk, most eljött az idő, hogy helyet adjunk az újabb alkotásoknak. Talán pont Te leszel a következő alkotónk?