A Villa színes élete képekben

Kövesd a Pál Villát Instagramon és Facebookon is!

Új székek

2024.03.02

Új székek érkeztek apartmanjainkba. Szépek, ugye?

Karbantartás

2024.02.16

Egy ingatlan mindig ad feladatot: most egy kis tetőbeázást kellett megszüntetni, és ha már ott voltunk, az ereszcsatornát is kitakarítottuk. Köszönjük a gyors és szakszerű munkát Steiner Tamás bádogosnak.

A szállásadók élete nem csak játék és mese. Néha ilyen meglepetéssel kedveskednek nekünk Vendégeink. Az alkotó azóta elérhetetlen telefonon. Sebaj, gyors gipszkarton javítás, tapétázás és jobb lesz, mint új korában.

Még a levegő tisztaságára is figyelünk apartmanjainkban. HEPA szűrős porszívónkkal az allergének 99,9%-át kiszűrjük a levegőből.

Zsinórban negyedik alkalommal (2020-21-22-23) kaptuk meg a Booking.com-tól a Traveller Review Awards díjat. Itt is a Vendégek pontozása és értékelése alapján kaphatják meg a díjat az arra érdemes szálláshelyek.

Ma lenne 75 éves névadónk, avagy miért Pál a Pál Villa? Kattints IDE a történetért és a fényképekért, sőt a Pál Villa csapatával is találkozhatsz.

Az apartmanokba is megérkezett a Télapó. A kipucolt kiscsizmákat ezek szerint nem találta az ajtók előtt, de megtalálta a megoldást a fehér szakáll :)

Köszönjük!

2023.11.19

Köszönjük a szuper értékeléseket! Gyere, próbáld ki Te is valamelyik apartmanunkat!

A statisztikák szerint az új vállalkozások 80%-a 5 éven belül megszűnik. Mi itt vagyunk!

Megtörtént a klímák tisztítása, fertőtlenítése. Köszönet érte Fejős Zsoltnak és a Rotor Kft.-nek.