Az ágyneműkről

...avagy Patyolat Úr a Villában...

Az ágyneműk 100% pamutból készültek és a magyar Lakáj Textil Kft.-nek köszönhetjük őket. Prémium anyaghasználat, ami bírja a rengeteg mosást, folttalanítást és a rendszeres fehérítést.

Hófehér huzatok és a mosodának köszönhetően, ahol hétről-hétre újjá varázsolják őket, azok is maradnak. A mosodában természetesen ki is vasalják őket, így amikor mi felhúzzuk őket, és amikor Te, mint vendég belehuppansz az ágyba, beletemeted az arcod a párnába és magadra húzod a paplant, akkor magadba szippanthatod azt a nagyon jó vasalás illatot.

Ezt nem lehet máshogy leírni, biztosan tudod, miről beszélek. Nem vegyszer illat, nem illatosító. Csak tisztán a friss vasalás illata. Pihentetően kellemes. Olyan tiszta érzés.

A törölközők szintén a Lakáj Textil keze alól származnak. Szintén hófehérek. Szándékosan fehér minden, hogy a legkisebb folt, kosz is azonnal látszódjon rajtuk. Így biztos, hogy mindig makulátlan minden ágynemű és törölköző a Pál Villában.

A törölközőket a mosodában szintén folttalanítják, fehérítik, és külön eljárással puhítják őket, hogy a 100. mosás után pihe-puha maradjon. Így tényleg olyanok, mint új korukban voltak. A törcsiket a mosodából ráadásul perforált zacskókban kapjuk vissza. Úgy hozzuk el őket, tesszük az ágynemű raktárba, és csak bekészítés előtt nyitjuk ki őket, ekkor vesszük ki a törölközőt belőle és helyezzük az ágyadra. Ez aztán a biztonság!

Tehát, ha a Pál Villát választod, akkor biztos, hogy foltmentes, hófehér, pihe-puha, frissen vasalt prémium ágyneműkkel és törölközőkkel fogsz találkozni. Mindig.

Gyere, tégy egy próbát! Szeretettel várunk!