A Villa színes élete képekben

Kövesd a Pál Villát Instagramon és Facebookon is!

Festés

2023.02.17

Újra hófehérben pompáznak a Grand Apartman nem tapétával borított falai. Gyere, foglalj nálunk, nézd meg te is!

Forró, magasnyomású gőzzel varázsoltuk újjá a zuhanyzókban a fugákat, csempéket, a kis zeg-zugokat.

A Booking.com-tól kaptuk meg a Traveller Review Awards 2022 díjat. Itt is, mint a szállás.hu-n a Vendégek pontozása és értékelése alapján kaphatják meg a díjat az arra érdemes szálláshelyek.

Boldog új évet kívánunk! 2023-ban is szuperkényelmes ágyakkal, kristálytiszta apartmanokkal és tengernyi szeretettel várunk Titeket a Pál Villában.

Köszi, hogy velünk voltatok 2022-ben is. Köszi a hüvelykujjakat, a szívecskéket, a megosztásokat, a hozzászólásokat és a véleményeket. A Pál Villának van a legjobb Facebook közössége! Puszi és ölelés Nektek! Mi ezekből (is) építkezünk, Isten tartsa meg jó szokásotokat! Boldogságot kívánunk 2023-ra Nektek és minden földlakónak!

Boldog karácsonyt kíván a Pál Villa csapata Egy virtuális ölelést küldünk mindenkinek innen, a recepcióról a szeretet ünnepén. Jézus mondá: "Új parancsot adok nektek: Szeressétek egymást! Amint én szerettelek Benneteket, úgy szeressétek ti is egymást."

Ma lenne 74 éves névadónk, avagy miért Pál a Pál Villa? Ugyan 4 éve született ez a bejegyzés, de a mai évfordulón ismét rá emlékezünk. Ha kikattintasz a blogra, ott még plusz fényképeket is nézegehetsz, sőt a Pál Villa csapatával is találkozhatsz. Katt ide: Csapatunk

Advent

2022.12.18

Mi is meggyújtottuk a negyedik gyertyát.

Advent

2022.12.11

Mi is meggyújtottuk a harmadik gyertyát.

Advent

2022.12.04

Mi is meggyújtottuk a második gyertyát.

Advent

2022.11.27

Mi is meggyújtottuk az első gyertyát.

10 pont

2022.11.22

Köszönjük az újabb 10 pontot és a szívmelengető szavakat!

Minden apartmanunkba új tükör érkezett. Már régóta tervben volt, a január 1-től életbe lépő szálláshely-minősítés kötelező érvényű előírása miatt pedig most már nem is halogattuk tovább. Gyere, kukkants rá élőben hogy milyenek lettek!

Szülinapunk

2022.11.05

A napi teendők és a sok intézni való közt el is felejtettük, hogy már 4 évesek vagyunk. Juhééé ! Szeptember 19-én volt 4 éve, hogy megérkezett az első vendég a Pál Villába.

Rezsicsökkentés ON. Az egyik apartmanban még egy régi, gázzal működő bojler állította elő a meleg vizet, amire a szokásos számla helyett most kaptunk egy hatszoros számlát. Úgyhogy gyorsan átváltottunk villanybojlerre, mivel a villanyszámla az eddiginek csupán a duplájára emelkedett.